Thursday, October 27, 2016


Jamu Asam Kunyit Lovelin Beauty Care terdapat 9 herba yg mempunyai 1001 manfaat terutama utk kesihatan dalaman bagi wanita& lelaki.

Jangan samakn produk jamuasamkunyit lovelin kami dgn produk lain, kerana produk jamu brand lain mungkin tidak mengandungi salah satu drod 9 herba tersebut. Jamuasamkunyit lovelin bukan menggunakan ramuan kunyit semata-mata tetapi jamu asam kunyit lovelin mengandungi 9 herba yg hebat, yg dapat menangani masalah dalaman wanita & lelaki.

KHASIAT JAMU ASAM KUNYIT LOVELIN
1. Melancarkan peredaran darah
2. Menyegarkan tubuh badan
3. Meningkatkan metabolisme
4. Melancarkan Haid & Membersihkan rahim
5. Membuang angin dalam badan
6. Mengembalikan seri wajah
7. Melangsingkan tubuh
8. Merapatkan otot-otot vagina
9. Menganjalkan payudara
10. Mengurangkan keputihan
11. Menghilangkan masalah senggugut
12. Merawat luka dalaman
13. Menghilangkan bau badan
14. Mengempiskan perut
15. Menghaluskan kulit
16.Awetmuda
17. Cepat mengecutkan jerawat.
18.memberi tenaga
19.menstabilkn hormon wanita& lelaki
20.Melembabkan kulit.
21.memperbanyakan air susu ibu
22.melawaskan pembuangan air besar
23.mengecutkan buasir
24.anti kanser
25.menurunkan paras kolestrol dlm drh
26.menyejukan badan yg panas
27.menyingkirkn toksin-toksin dlm badan
28.anti penuaan

dan banyak lagi... sebab itu testimoni jamuasamkunyitlovelin tak pernah lekang daripada wall.
rasa sekali pastu repeat order lagi... 😘
Wajib!!!cuba

whatsapp
017-2320051
'SihatDalamanCantikLuaran 🌹'

Lovelin Beuty Care & Jamu Asam Kunyit untuk semua Bangsa Dan Agama

video

Khasiat JamuAsamKunyit LOVELIN Untuk Kesihatan dan Kecantikan
1. Anti toksin yang baik untuk tubuh badan.
2. Mengambil JAMUASAMNKUNYITLOVELIN mampu menurunkan nafsu makan dan sangat berkesan sebagai minuman diet semulajadi tanpa kesan sampingan .
3. Selain dapat mengurangkan nafsu makan ternyata memakan JAMUASAMNKUNYITLOVELIN juga dapat membakar lemak dalam tubuh dan merupakan cara berkesan untuk diet serta mengurangkan berat badan yang berlebihan.
4. Amalan meminum JAMUASAMNKUNYITLOVELIN mampu mengatasi masalah jangkitan kerana adanya sifat anti inflamasi atau anti radang pada kunyit .
5. Melancarkan kitaran haid pada wanita dan juga menghilangkan masalah keputihan yang dialami oleh wanita .
5. Mengamalkan pengambil JAMUASAMNKUNYITLOVELIN mampu meneutralkan racun dalam tubuh dan menjadikan tubuh menjadi lebih sihat dan akan membawa kesan positif pada kulit, iaitu kulit menjadi lebih sihat, cerah dan bersih.
6. Melambatkan Proses Penuaan. JAMUASAMNKUNYITLOVELIN mengandungi antioksida yang baik untuk membantu proses peremajaan kulit sehingga dapat melambatkan proses penuaan.
8. Menghilangkan Bau Badan dan byk lagi khasiat yg terkandung dlm JAMUASAMNKUNYITLOVELIN

Jamu Asam Kunyit untuk Lelaki

video

JAMUASAMNKUNYITLOVELIN it's so amazing taste. Everybody should be try it!!!

Jangan risau JAMUASAMNKUNYITLOVELIN ni lelaki dan pelbagai bangsa dan agama boley minum utk kesihatan dalaman yg sihat, cergas bertenaga. 
Rugi tak cuba.byk khasiat jamu ni utk org lelaki dpt kurangkan kolestrol dlm darah, detox, lancarkan perjalanan darah, menstabilkn hormon lelaki, utk tenaga, utk kulit dan sebagainya la.

Ada sesape yg nk cuba JAMUASAMNKUNYITLOVELIN boley contact 0172320051
#homemade
#tiadabahanpengawetdanbahankimia 
#100% asli
#sihatdalamancantikluaran🌹
#minumanserbaguna

Jamu Asam Kunyit Lovelin untuk Orang Luar

video

Penangan jamu asam kunyit LOVELIN org lelaki pun boley minum jgk.Kenapa perlu takut dan ragu2 utk kita mencuba, why not kita yg melayu ni tak boleh nak telan.sedangkan org luar pun ckp sedap jamu asam kunyit LOVELIN ni tau. Yg best nya ni home made, kita masak, trus masuk botol utk diedarkan..untuk kesegaran berterusan bolehlah letakkn dalam peti sejuk. Kesegaran akan kekal selama 2-4minggu.
Bagi yg mementingkan kesihatan dan kecantikan :-

Antara 
KHASIAT JAMU ASAM KUNYIT

Jamu ni homemade dan tanpa bahan pengawet. mengandungi ibu kunyit, halia, temu kunci, mas cotek,asam jawa asli, madu, temu kunci, gula merah, sireh hutan.Setiap ingredients ni mengandungi manfaat yg tersendiri. Ibu Kunyit mampu menyembuhkan luka dalaman, mengempiskan perut, mencantikkan kulit, anti bakteria. Halia boleh mengeluarkan angin. sireh utk merapatkn dan menghilangkan bau2 badan. Madu bagus utk menambahkan tenaga. Sireh bagus untuk wanita yg mengalami masalah keputihan, sengugut, dan bau yg tidak menyenangkn. Menghilangkan kelesuan dan letih2 badan.Panjang lau nk cite khasiat bahan2 dia.Boleh google utk lebih lanjut.

Secara umumnya jamu ni boleh membuang angin dalam badan, mencantikkan kulit, awet muda, mengurangi lemak dalam bdan, memperlambatkan proses penuaan, menyegarkan badan dan melancarkan peredaran darah.

Rasa - masam2 manis, segar sireh , sgt2 sedap.
Wanita berkahwin / anak dara dan lelaki boleh ambil.
Sehari minum 2 kali,pagi dan malam sblm tidur.

#jamuasamkunyit
#homemade
#masakterushidang
#tiadabahanpengawet
#sihatdalamancantikluaran

Berminat....
Call/Whatsaap +60172320051

Diet bersama JAK Lovelin


Rasa lapar mmg susah kan nak kontrol. Saya pun sama jugak. Tapi kalau tak kontrol mcm mana nak kurus hakak2 sekalian 😅

Siapa yg susah kontrol makan WAJIB cuba JAMUASAMNKUNYITLOVELIN ni. Sy consume JAMUASAMNKUNYITLOVELIN 1/2 cwn teh 1x sehari ( sebelum sarapan pagi@sebelum tidur mlm) klu org gastrik minum JAMUASAMNKUNYITLOVELIN selepas makan.

Fungsi utama utk cut selera makan & bg tahan rasa lapar. Mmg berkesan. Tapi bukan terus serta merta tau. Dlm 3-4 hari tu dah blh rasa dari melantak 2 pinggan nasi jadi 1 je sekali makan. Kalau tak percaya kena cuba. Skrg tgh promosi. Beli JAMUASAMNKUNYITLOVELIN 5botol RM100( utk stok sebulan ) akan dpt FREE 1botol tested jamu wedang jahe 100ml

Blh whstpp 0172320051

Peranakan Jatuh rawat dengan JAK Lovelin



Golongan Wanita Wajib Baca … Kenali 6 TANDA RAHIM JATUH Yang Ramai Tak Tahu !!!
.
tanda rahim jatuh
Punca rahim jatuh apabila sikap sambil lewa akan kebersihan dan remeh temeh terhadap kesihtan ramai di kalangan wanita dah berkahwin Di sini kami ingin kongsikan maklumat berkenaan rahim jatuh. Semoga bermanfaat.

Punca-punca rahim turun
1. Jatuh terhentak yg kuat
2. Angkat benda yg berat
3. Tidak berpantang dengan baik selepas bersalin
4. Tolak benda dgn kaki terutama sekali menggunakan ibu jari
5. Obesiti
6. Pergerakan yang lasak

Kesan akibat peranakan jatuh
1. Sakit perut yang luar biasa.
2. Keluar cecair dari rahim.
3. Keputihan/lendir putih yang banyak dari kebiasaan.
4. Sakit pada ari-ari.
5. Sakit pada dinding faraj.
6. Sakit ketika ‘bersama’ suami.
7. Rasa kejang pada bahagian bawah perut.
8. Terasa seperti mahu bersalin/macam ada benda nak keluar dari faraj.(Ini peringkat yang teruk).

Tanda awal rahim jatuh
1. Selalunya waktu petang lepas asar badan rasa nak demam, kaki tangan rasa sejuk.
2. Terasa nak buang air kecil dengan kerap.
3. Sakit pinggang dan sengal-sengal di bahagian bawah perut.(ari-ari)
4. Kalau berdiri, terasa seperti rahim seakan jatuh dan rasa sengal.
5. Cepat rasa penat kalau buat kerja.
6. Peha dan betis rasa kebas-kebas.

Cuba Check
1. Baring lurus, jangan guna bantal.
2. Sapu minyak pada perut dan atas ari-ari especially di bawah pusat.
3. Gosok minyak ke seluruh tempat perlahan-lahan.
4. Mulakan dengan urutan di sebelah kiri perut dan bawa ke tengah.
5. Urut sebelah kanan perut dan tarik ke tengah.
6. Bernafas seperti biasa.
7. Cuba tekan bahagian bawah pusat, betul-betul di atas ari-ari.

Kalau rasa sengal dan ada rasa benjolan kecil, itu tanda peranakan anda dah jatuh.
Rawat penyakit ini dgn JAMUASAMNKUNYITLOVELIN Insyallah pasti merawat mslh dalaman wanita

Jamu Asam Kunyit Lovelin sangat sedap


Persepsi kita bila sebut tntang JAMUASAMNKUNYITLOVELIN 
👉eee..mesti xsedap
👉mesti rasa pahit
👉xlalu la nk minum bau menyegit

Siapa yg fkir mcm tu uolls SALAH!!!!Sbbnya JAMUASAMNKUNYITLOVELIN 100% homemade sangat2 berbeza dgn jus kunyit yg lain..
👉JAMUASAMNKUNYITLOVELIN ini rasa SEDAP!!!
👉JAMUASAMNKUNYITLOVELIN ini rasa masam, manis, bergas
👉JAMUASAMNKUNYITLOVELIN ini tidak rasa pahit langsung
👉JAMUASAMNKUNYITLOVELIN ini boleh ditambah ais
👉JAMUASAMNKUNYITLOVELIN ini blh diminum ketika suam
👉JAMUASAMNKUNYITLOVELIN ini rasa ketagih nk minum lg

Tengok la org lelaki yg mmg kita taw ssh la nk minum JAMUASAMNKUNYITLOVELIN ..TAPI keistimewaan 🌿JAMUASAMNKUNYITLOVELIN 🌿 dpt menarik hati seorang lelaki..👦👴..smpai nk minum sedia wt mcm nk minum air teh O ais..haha😂😂

Disamping kita dpt menjaga kesihatan, aura kecantikan kita juga akan terserlah..👰👰
Rugi la siapa yg tak cuba..dh la murah, berkhasiat, sedap disukai ramai..try sebotol confirm nk lg..huhu..

Berminat boley wasap 017-2320051

#minuman botani
#minuman kesihatan
#tanpa bhn pengawet
#100% home made asli dr herba terpilih
#jamuasamkunyitlovelin
#lovelinbeautycare